Lamper

Brug dine lamper rigtigt i rummet

En lampe skal ikke bare være en praktisk foranstaltning, der giver lys til et rum. Den skal passe til resten af rummet og dets indretning. Dermed kommer rummet til at føles som en helhed og bliver meget rarere at være i. I Danmark bruger vi en stor del af vores tid indenfor på grund af vores lange og mørke vinter. Det er derfor vigtigt, at vores hjem er hyggelige og rare at opholde sig i, så vi kan lide at være der. Hvis du er på udkig efter nye lamper, kan du med fordel se på udvalget hos bekko.dk. De har mange forskellige lamper i en lang række forskellige stilarter. Der burde derfor være nogle, der passer til din smag og dit hjem.

Det kan for eksempel være, at du gerne vil have en ny lampe til at hænge over dit spisebord. Lampen er her en central del af indretningen. Den spiller også en vigtig rolle i forhold til at skabe hygge og stemning. En travl, moderne familie ses ofte kun, når de er samlet rundt om spisebordet. Lampen bliver derfor en lille del af et større samlingspunkt.

Når man skal vælge en ny lampe til at hænge over sit spisebord, er det først og fremmest vigtigt, at man ser på, hvor stort rummet er, og hvor højt der er til loftet. Hvis rummet ikke er så stort, og der ikke er så højt til loftet, bør man vælge en mindre lampe. Hvis der er meget højt til loftet, og det er et meget stort rum, vil det typisk godt kunne bære en stor lampe. Her kan det store rum nærmest få en lille lampe til at virke endnu mindre. Man kan også tænke ind, hvilken måde lyset fra lampen falder på, og hvilken stemning det giver i rummet.

Jeg kan klart anbefale at shoppe lamper på Lampeguru.dk, hvor du finder et stort udvalg til gode priser.