Hos Fangels.dk har de alle de kendte mærker i ure og smykker

Står du og vil enten forkæle dig selv med et lækkert smykke eller ur eller skal bruge en gave til et bryllup, en konfirmation, en dåb eller andet? Så kan du helt sikkert finde dette hos Fangels.dk. Fangels blev etableret helt tilbage i år 1900 af Pert G. Fangel. Siden 2007 har der været satset på online handel via Fangels.dk og dette med stor succes. Her fører de et stort udvalg af alle de kendte mærker i ure og smykker. Leder du efter smykker fra mærker som Arne Jacobsen, Christina Jewelry, Festina, Lacoste, Tommy Hilfiger, Seiko, Per Borup, Heiring, Aagaard, Nordahl Andersen, Von Lotzbeck, IceDiamond by Kranz, Spinning, Story eller mange andre, så er det hos Fangels.dk du finder det. I shoppen er også en stor optikerafdeling, hvor de har de nyeste solbriller fra blandt andre Marc Jacobs, Hugo Boss, Bellinger, Lindberg, Black Finn, Kunu Qvist og Etnia Barcelona og mange flere. 

Smykkeudvalget hos Fangels.dk omfatter alt lige inden for armbånd til både damer og herrer, halskæder, brocher, ringe og øreringe. Men også manchetknapper, navnesmykker, slipseholdere og allianceringe. Blandt andet har de allianceringe i både guld og hvidguld med forskellige antal brillanter og enten blank eller rustik. Ringe der kan følge dig hele livet, og som aldrig går af mode. Brocher har de masser af i enten sølv i forgyldt sølv, så du kan finde en der passer til måde, du gerne vil bære den.

Til herrerne kan du blandt andet få et bredt udvalg af manchetknapper i sølv eller forgyldt sølv. Via IDentity kan disse lavet med eksempelvis dit barns aftryk på. En perfekt gave. Eller hvad med en slipseholder i enten guld, sølv eller stål. Her passer udvalget til alle aldre, så du kan få fuldent dit dress.

Ure føres til både herrer og damer. Du kan få store og små ure. Du kan få ure med læderrem og lænker. Og så kan du få ure i både forgyldt, i rosa eller sølvfarvet. Helt simpelt kan det kan det siges: Mangler du et lækkert ur eller smukke smykker, så finder du det hos Fangels.dk.