Klædeligt og smart tøj til mænd og kvinder

MLmodel.dk er en tøjbutik, som både findes på nettet og som fysisk detailbutik, og som forhandler et bredt udvalg af produkter hovedsageligt til kvinder, men også et mindre sortiment til mænd. MLmodel sælger modetøj og beautyprodukter, samt diverse accessories, og indretnings- og gaveartikler.  

Udvalget af tøj til kvinder på siden består af blandt andet fint lingeri, smukke bluser og tunikaer, dejligt bløde jakker og tørklæder, elegante toppe og kjoler til hverdag og fest, og også både klassiske og moderne smykker. Produkterne henvender sig til de modne kvinder, som ønsker at gå klædt i komfortabelt, men stadig moderigtigt, smart og feminint tøj. Tøjet fremstilles derfor i mange smukke og flatterende farver og mønstre, som sætter farve på hverdagen og puster frisk liv ind i enhver garderobe. 

Til mænd sælges også et udvalg af behageligt og moderigtigt tøj. Blandt andet de komfortable og populære sundhedssko, som hjælper med at holde hele ryggen rank samt selvfølgelig selve foden sund ved at hjælpe med en god vægtfordeling. Disse sælges også til kvinder, ligesom de populære stiksweatre i blandt andet islandske mønstre sælges til både mænd og kvinder. 

MLmodels ejer, Lissie S. Danielsen, tilbyder derudover personligt fremstillede jeans efter mål til både mænd og kvinder, så man er garanteret den perfekte pasform. Lissie er uddannet inden for både hudpleje, makeup og ikke mindst design, og derfor er hendes ekspertise en garanti for kvalitet. Udover specialtilpassede jeans kan man også få lavet skræddersyet tøj helt fra bunden. Her er det muligt at få stor indflydelse på designet, og selv være med til at bestemme snit, materiale og mere, og dermed få et ganske unikt og ikke mindst personligt stykke tøj som resultat. 

Udover det brede udvalg af tøj sælges også en del andre produkter til brug rundt omkring i hjemmet og andre steder. Eksempelvis kan man købe helseprodukter, rengøringsmidler, parfume og allergivenlige produkter til hårvask og hårpleje, og større produkter såsom varmelamper og massageapparater. Som ideelle gaveidéer til eksempelvis en værtindegave kan man købe lækre produkter såsom chokolade, portvin og dekorative lys. 

Hos MLmodel er kundens tilfredshed altid højeste prioritet, og derfor er alle produkter af bedste kvalitet. Derudover er det altid muligt at kontakte Lissie med spørgsmål omkring sortimentet, eller endda besøge den fysiske MLmodel butik – enten inden for åbningstiderne, eller efter særlig aftale med Lissie, som altid går det ekstra skridt for at møde enhver kundes behov og dermed give dem en god shoppeoplevelse hos MLmodel.