Kranz & Ziegler

Smykker er uundværlige, fantastiske genstande, som er med til at definere outfits og give personlighed. Der er ingen grænser for, hvad et enkelt lille smykke kan gøre for et outfit, og for de fleste kvinder er smykker simpelthen uundværlige. Hvis du er til stilrige og moderne smykker i høj kvalitet, så kender du måske til smykker fra Kranz & Ziegler. Du kan købe smykker fra Kranz & Ziegler i udvalgte butikker, eller du kan købe dine Kranz & Ziegler smykker online på deres webshop.

Kranz & Ziegler

Kranz & Ziegler er et dansk mærke, som blev etableret i 2003. Smykkerne fra Kranz & Ziegler er kendt for at være af særdeles høj kvalitet og består altid af ægte metaller. Smykkerne er moderigtige med et fashionabelt udtryk, og hos Kranz & Ziegler går de op i, at deres smykker skal skabe en følelse af glæde hos ejeren. Målgruppen hos Kranz & Ziegler smykker spænder utrolig bredt, da der findes smykker, som matcher mange forskellige stilarter. Der kan fås smykker, som er ekstremt feminine, og der kan fås rå smykker til et mere råt look. Udover deres oprindelige kollektion har Kranz & Ziegler også skabt linjerne STORY og COUTURE og har tilmed også lavet et samarbejde med den danske sangerinde Stine Bramsen.

STORY kollektionen fra Kranz & Ziegler har stort fokus på personlighed og på hver persons egen individuelle historie. Smykkerne fra STORY giver muligheden for at designe sit eget unikke smykke til sit personlige look. Couture kollektionen er mere fornem og elegant, og her er der fokus på ekstremt god kvalitet og eksklusivitet. Smykkerne fra Couture er lavet af ægte guld og sølv med diamanter og ædelsten.

Med smykker fra Kranz & Ziegler får du mulighed for at udtrykke dig selv og din personlighed gennem smykker, som vil få en stor betydning i dit liv. Giv en fantastisk julegave til en du holder af, eller forkæl dig selv med et unikt smykke fra Kranz & Ziegler.