Stilrene, skandinaviske smykker

Pernille Corydon er skandinaviske smykker i et smukt, stilrent design, som fremmer bærerens personlighed og sans for stil.

Den klassiske enkelthed betyder, at Pernille Corydon smykker kan bæres af alle, uanset stilpræferencer. Smykkerne er ikke unødvendigt prangende, men søger tilbage til det essentielle i smykkedesign i form af de rene linjer og et eksperiment med varierende former. Et delikat og feminint udtryk er gennemgående, og afspejles i de tynde kæder og ringe med detaljerede vedhæng og sten. 

Smykkerne er på samme tid moderne, hvilket tydeligt ses i måden, hvorpå kollektionerne er stærkt inspireret af geometriens mange muligheder for et minimalistisk design. Dette bringer også det rustikke i spil i smykkedesignet, hvilket møder det feminine i en fin balance. Dette betyder, at Pernille Corydon-smykker især henvender sig til kvinder, der foretrækker det minimalistiske og stilrene skandinaviske design som den gennemgående faktor i både deres garderobe og smykker.

Pernille Corydon-smykker repræsenterer muligheden for at mikse og matche både på tværs af og inden for kollektionerne. Mange styles kan bæres som matchende sæt, og der kan vælges mellem fingerringe, øreringe, halskæder og armbånd fra samme kollektion. De enkelte kollektioner har mange forskelligheder, eksempelvis findes den feminine stjerneinspirerede kollektion, og den mere firkantede Brick-kollektion. At udforske et match på tværs af kollektioner kan dog være et lige så elegant valg, som åbner uendelige muligheder for den eventyrlystne stilkender. 

Enkeltheden giver smykkerne et eviggyldigt udtryk, som er efterspurgt verden over og har været med til at gøre Pernille Corydon til et velkendt navn i den skandinaviske smykkeindustri efter imponerende kort tid på markedet. Pernille Corydon selv finder da også sin inspiration i natur og arkitektur på hendes mange rejser, og det er på denne måde meget passende, at smykkerne henvender sig til modebevidste kvinder fra hele verden. Materialerne bevidner også om Pernille Corydons store repertoire af inspiration, da hun benytter sig af både metallerne sterlingsølv, forgyldt sterlingsølv, rosaforgyldt sterlingsølv og rhodineret sterlingsølv. Derudover omfatter hendes kollektioner smykker med forskellige typer og farver indbefattede sten.