Unikke men klassiske øreringe

Hos byAagaard.com forhandles alt inden for elegante øreringe. Uanset alder og stil er her noget at komme efter, da byAagaard’s sortiment appellerer til kvinden, der sætter pris på det tidsløse feminine udtryk – om end i en opdateret form, der følger modesæsonernes nyskabende tendenser og eksperimenterer med farve såvel som med form. Hos byAagaard.com er øreringene unikke men klassiske, og frem for alt personlige.

 

Sortimentet omfatter et væld af stilarter, som taler til et lige så stort væld af forskellige kvinder og deres forskellige ønsker. Små, tætsiddende ørestikker med få sten tilføjer feminin elegance, som passer til det mest stilrene og simple look, og som kan bruges hver dag. Eksempelvis omfatter sortimentet også øreringe med den lyse ferskvandsperle, som til alle tider har været et udtryk for klassisk smykkedesign.

Svungne hængeøreringe – både i ovale, dråbeformede og mere aflange designs – vil se smukke ud til kvinden, der søger at opnå et mere eksklusivt look, eksempelvis til en af julens mange festligheder, eller til en større begivenhed, eksempelvis et bryllup. Kan dog også bruges mere jævnligt af kvinden, der ikke er bange for at skinne igennem – heller ikke til hverdag.  

Ligeledes kan der findes øreringe, som er en mere moderne nyfortolkning af det velkendte feminine smykkeudtryk. Her inkorporeres sten af forskellig art, til den kvinde, som ønsker at sætte mere farve på livet, om det så gælder hverdag eller fest. Eksempelvis kan der købes øreringe med gyldne ravklumper, blanke månesten, blå calcedon og den ganske anderledes, sorte onyx.

Sortimenter omfatter både sølvsmykker, forgyldt sølv, rosaforgyldt sølv og smykker i 8 karat guld, og uanset dine præferencer er det altså muligt at finde et smykke, som passer til din hudtone og hårfarve.

 

Hos byAagaard.com er design både tidstilsvarende og altid opdateret på de nyeste trends, men frem for alt klassisk og tidløst – et smykke fra byAagaard vil altid blive brugt flittigt, også selvom årene går.