Vær den eneste til festen i den kjole

Vi må vist alle indrømme, at vi godt kan lide at skille os ud fra mængden – på en god måde selvfølgelig. En af de måder, man kan gøre det, er gennem sit tøj. Hvis man går i butikker, hvor de har noget anderledes tøj end i mainstream butikkerne, vil man kunne finde noget anderledes tøj. Mustus.dk har et stort udvalg af retro kjoler både til hverdag og til fest. Hvis du køber din retro kjole hos mustus.dk, kan du være sikker på at være den eneste til festen, der kommer i lige præcis den kjole.  

Feminine kjoler

Retro kjoler er for dem, der godt kan lide at føle sig feminin i en kjole. Der findes kjoler, der er så behagelige og lavet i noget stof, der nærmest får dem til at føles som nattøj, og hvor man ikke har en følelse af at have gjort meget ud af sig selv. Det kan være rigtig rart at have sådan nogle kjoler, men hvis man gerne vil have nogle kjoler, hvor man føler sig mere feminin skal man ud i noget andet. Det kunne for eksempel være en retro kjole. 

Mustus.dk’s retro kjoler er udvalgt ud fra, at de fremhæver den kvindelige krop på den ene eller den anden måde. Det behøver ikke at være ved, at de er korte og nedringede. Det, der gør kjolerne så elegante, samtidig med at de fremhæver kroppen, er, at de kun fokuserer på en del af kroppen. Hvis kjolen fremhæver hofte og talje, vil den typisk ikke være nedringet. Hvis kjolen er nedringet, er der ikke gjort lige så meget ud af at fremhæve hofterne og så fremdeles. 

Mange farver – eller ingen

Der er noget for enhver smag, når man handler retro kjoler hos mustus.dk. Lige gyldigt om du foretrækker at gå i tøj med mange farver eller godt kan lide gråt og sort tøj, der er mere neutralt. 

Mustus.dk har mærker som Dazzle Me og King du Milde, der er inspireret af 1950’erne og 1960’erne og har en masse mønstre og farver. Det kan for eksempel være blomster eller prikker. 

Mærker som Smashed Lemon og King Louie har nogle mere afdæmpede kjoler i en enkelt farve eller med et mere simpelt mønster. Det betyder dog ikke, at kjolerne i sig selv er simple. Snittene er elegante og fremhæver figuren. 

 

Retro kjoler til alle årstider

Mange kvinder holder sig til bukser om vinteren, fordi de føler, at det bliver for koldt med en kjole. Men hos mustus.dk har de også retro kjoler, der egner sig til vinterbrug. Det er kjoler i noget tykkere stof, så man kan holde varmen om vinteren. Hvis man så kombinerer den med nogle strømpebukser med uld i og nogle gode støvler, kan man sagtens holde varmen i en kjole om vinteren. 

Mustus.dk har selvfølgelig også et stort udvalg af sommerkjoler i glade farver og mønstre, så man virkelig kan byde solen og varmen velkommen. Det kan for eksempel være i en ærmelæs kjole fra Mademosielle Ye Ye eller en afslappet kjole med bånd i taljen fra Osi Femme.