Engblomster

Der er intet som at køre langs landevejen med vinduet rullet ned på en varm sommerdag, mens man nyder synet af smukke engblomster på alle sider. Med en frøblanding af engblomster fra Nykilde.dk kan du nu skabe den perfekte sommerstemning i bunden af haven eller langs skråningen ved sommerhuset. Engblomster kan give et flot, vildt udtryk til din grund, og skabe en hyggelig atmosfære i den glade og lune sommer. Du vil igennem hele sommeren kunne nyde synet af vilde blomster, der titter frem fra alle kanter.

Med de forskellige frøblandinger kan du få præcis det område med engblomster, du drømmer om. Frøblandingerne egner sig perfekt til områder med næringsfattige og tørre forhold, hvor du måske har haft svært ved at få andet til at gro. En frøblanding med engblomster kan derfor være essentiel til at skabe liv og farver på steder, der før har lagt øde hen.

Før du planter dine frø, er det en god ide at kultivere og klargøre jorden, så du får mest muligt ud af din frøblanding. Du kan så engblomsterne både efterår og forår. Så nåede du ikke lige at få klargjort jorden inden sommeren bankede på døren, kan du med fordel så frøene om efteråret, så de er klar til at skyde op, når termometret begynder at vise plusgrader igen.

Blandingen er sammensat af hårdføre græsser og blomster, som kan klare det meste. Dog kan det i tørre perioder være nødvendigt at holde ekstra øje, og eventuelt vande området, så du kan få glæde af din smukke blomstereng længst muligt. Engblomsterne er heller ikke immune overfor uønsket ukrudt, så en god ide vil være at luge ud indimellem. Når du har gjort alt det hårde arbejde, er der ikke andet for end at sætte dig ned, og nyde dine flotte engblomster.

Så går du og drømmer om en mark, have eller skråning fuld af engblomster, så tag et kig forbi Nykilde.dk og se hvad dine muligheder er. Du vil ikke fortryde det!