Et ophold med fokus på din personlige udvikling

Når de unge nærmer sig enden af deres tid som folkeskolelev og afgangseksamen står for døren, åbner sig samtidigt et væld af nye muligheder for deres liv som elev. Man er ved at nå en alder, hvor ens personlige karakter er i fuldt flor og ens faglighed får en større og større betydning.

Derfor søger mange af de unge på netop denne tid mod nye muligheder for at blive udfordret både som menneske og elev. En af de mest populære steder at tage fat om netop disse værdier er på et efterskoleophold.

Udover personlig og faglig udvikling giver et efterskoleophold også muligheden for at videreudvikle et talent. Her kan I eksempelvis vælge en musikefterskole, hvor den unge vil få mulighed for at skrive sangtekster, spille et instrument og synge sammen med andre.

Fællesskabet kommer først

Efterskolelivet er efterhånden blevet synonymt med fællesskab. Det er vigtigt, at alle elever er ligeværdige medlemmer af fællesskabet, hvorfor alle har et fælles ansvar for, at det er rart at være der. Mange elever danner livslange venskaber efter deres ophold på grund af den oplevelse, de har delt med hinanden.

På en musikefterskole vil du komme til at arbejde med masser af forskellige stilarter og udtryk. Du kan melde dig på valgfaget musik, uanset om du er nybegynder eller ej.

De favner alle niveauer og gør deres bedste for at udfordre dig lige der, hvor du er.Der er på faget et stort fokus på samarbejde og fællesskab, da det danner et vigtigt udgangspunkt for at kunne udvikle sig musikalsk. Der er også mulighed for at arbejde med lydproduktion i sammenhæng med de koncerter, I vil lave i løbet af året.

Undersøg allerede i dag muligheden for at komme på en musikefterskole.