Få redskaber til et smertefrit liv

Det ville måske overraske dig, hvor mange danskere der dagligt lever med smerter i større eller mindre grad. Alt for mange tager det som en naturlig konsekvens af hårdt arbejde og accepterer derfor, at man eventuelt har en nedsat bevægelighed eller overordnet føler sig mere træt i hverdagene.

Ifølge Sundhedsstyrelsen lever op mod 880.000 danskere med smerter i ryggen, hvor der for mange er tale om kroniske rygsmerter. Hvis du genkender dig som en de danskere, der lever med rygsmerter, så har du måske overvejet medicin eller operation som en mulig kur. Den nyeste forskning inden for smerter giver dog hele nye muligheder for at komme tilbage til et smertefrit liv.

Det har vist sig, at man i rigtig mange tilfælde kan behandle smerter med simple redskaber såsom øvelser, træning og uddannelse. Den moderne smertebehandling koncentrerer sig samtidigt om flere årsager til dine smerter end blot de biomekaniske.

Smerter er ikke kun et resultat af slid

Rigtig mange ting har indflydelse på, om din krop befinder sig i en smertefuld tilstand. Det kan for eksempel være et hårdt arbejdsmiljø, din kost eller andre lignende elementer, der betinger dine smerter. Det behøver ikke kun være skader eller slid.

Fordi konsekvensen af rygsmerter ofte leder til, at danskere må tage til takke med en mindre aktiv hverdag eller på andre måder gå på kompromis, fokuserer behandlingen på at gøre dig mere fysisk aktiv.

Din genoptræning er fokuseret speciel mod dig, dine smerter og såvel dine evner til at kunne gøre brug af redskaberne senere hen. Det er vigtigt, at du selv bliver uddannet i, hvad dine smerter betyder, så du kan blive mere uafhængig af behandlere i fremtiden.

Undersøg muligheden for en gratis og uforpligtende konsultation allerede i dag.