Få smarte produkter til hjemmet fra OBH Nordica

Hvis du mangler produkter til dig selv eller husholdningen, er det altid værd at tjekke udvalget fra OBH Nordica. Mærket er kendt for at designe flere forskellige produkter, der kan anvendes i hjemmet. De fremstiller alt fra krøllejern til støvsugere. Uanset, hvilket produkt du vælger, får du altid et gennemtænkt design og en høj kvalitet.

Intelligente løsninger, der kan anvendes i hverdagen

Virksomheden er kendt for at designe intelligente løsninger, som du kan anvende i din dagligdag. Derudover er virksomheden også kendt for at deres løsninger kan erhverves til en overkommelig pris. Virksomheden stræber mod at forbedre sig kontinuerligt, så de altid kan tilbyde deres kunder nogle fantastiske produkter.

Blandt de førende i Skandinavien

Når du vælger at købe produkter fra OBH Nordica, vælger du samtidig at købe fra ét af de førende mærker i hele Skandinavien. Virksomheden opstod oprindeligt i Sverige i 1959. Dengang hed firmaet Nordica. Sidenhen fusionerede de med det danske firma OBH i 2002. Siden da har firmaet heddet OBH Nordica. I dag er virksomheden en del af Groupe SEB, der er en global virksomhed, som beskæftiger sig med fremstilling af husholdningsprodukter.

OBH Nordica i dag

Som nævnt er mærket i dag en del af Groupe SEB. Virksomheden blev etableret helt tilbage i 1957 og har base i Frankrig. Firmaet beskæftiger mere end 34.000 medarbejdere, der befinder sig i mere end 150 lande. Derfor må det også siges, at virksomheden er kommet lang vej fra, da de blot var en mindre virksomhed i Sverige, der i øvrigt bare hed Nordica.

Visionen har dog hele tiden været den samme. Nemlig at lette forbrugernes hverdag bedst muligt ved at fremstille nogle gode og holdbare produkter til en fornuftig pris. Derfor er der god grund til at tjekke OBH Nordicas udvalg, når du skal købe nye produkter til dit hjem.