Find din robuste foderspand hos Staldinventar.dk

Leder du efter en slidstærk og robust foderspand, som du og dine dyr kan få glæde af i lang tid fremover? Så tag et kig i Staldinventar.dk’s store udvalg af robuste foderspande til dyr såsom heste, kreaturer og fjerkræ.

En tro følgesvend

En god foderspand er en eminent investering. Det er en ting, som man ofte tager for givet i dagligdagen med dyr, men som er uundværlig. Ved at investere i en god foderspand i høj kvalitet, har du en tro følgesvend i mange år fremover. Foderspande kan også bruges til opbevaring af strigler til hesten eller bruges som midlertidigt vandtrug. Foderspande er altså en multifunktionel ting at have i stalden. I vores sortiment finder du blandt andet de klare blå spande, som er populære til at putte vand i til dyrene, da det er nemmere at se, når spanden skal renses.

Beskyt indhold mod nysgerrige muler

Nogle gange kan dyrene godt forvilde sig ind i foderrum, hvor de ikke skal være. Derfor kan det være en smart idé at sætte låg på ens foderspand. Du kan i vores sortiment finde låg til diverse størrelser foderspande. Vi har foderspande på ned til 5 liter og op til 70 liter. Vi sælger dem også i flere forskellige farver, hvilket kan være smart til at kende forskel på indhold.

Gå på opdagelse

Gå på opdagelse i vores sortiment og find den perfekte foderspand til dig og dine dyr. Hvis du har brug for andet udstyr til stalden, så har vi også alt fra foder til stalddøre og alt derimellem. Har du brug for hjælp med hensyn til spørgsmål til vores produkter eller services, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig.