Finpus din emo-stil med gode tilbud fra Fatima

Fatima er en alternativ butik, der sælger tøj og tilbehør til landets mest udbredte subkulturer. Er du til goth, punk eller emo, finder du et festligt og farverigt online katalog med de nyeste bølger inden for mode, styling og tilbehør. Tag dine venner under armen og shop nyt til garderoben, der vil tilføje noget ekstra til din personlige stil, hvad enten det gælder frisure, sminke, fodtøj eller beklædning.

Sort udvalg af tøj og accessories i Roskilde

Man er ikke i tvivl, når man møder en emo: det stramme sorte tøj, malede øjne i blege ansigter og langt pandehår, har længe været karakteriserende for denne populære subkultur. Unge over hele landet holder ihærdigt stilen i live på nye og kreative måder, som kombinerer kreative piercinger og sort eller neon-farvet hår med dyster beklædning fra top til tå. Det mørke look balancerer mellem det elegante og det sjuskede, og skaber den helt rette stemning i miljøet, der typisk er grobund for kreative digte, stor musikdyrkelse og følelser helt uden på tøjet. Hos Fatima elsker de emo-kulturen, og byder velkommen til et omfattende katalog af tøj og tilbehør inden for genren.

Tilbehør til alle formål

Udvalget af tilbehør er stort og spraglet, og giver dig mulighed for at skabe dit helt eget look. Kombiner tøj og tilbehør på nye eller klassiske måder, og skab præcis det udtryk, du er ude efter. Af tilbehør finder du bl.a.  handsker, bælter, kæder, punge, strømper, halskæder, øreringe, tørklæder, stokke, nitter, tasker og meget mere. Klæd dig ud til festen eller koncerten med den selvlysende UV make-up, glimmerøjenskygge eller læbestift i lokkende nuancer, eller find en ny piercing-ring til navlen, næsen eller læben. Du finder også stretches i lækre former og farver.

Bestil dine varer online

Har du ikke mulighed for at komme forbi Roskilde og se varerne i virkeligheden, kan du bestille direkte fra hjemmesiden http://fatima.dk/.