Gør danseglæden større med dansevinyl

Dansevinyl er en robust og slidstærk løsning til et dansegulv. Hos Sunstill har vi et bredt udvalg af dansevinyl, der passer til alt fra disco dans, til foxtrot, til zumba timerne og alt derimellem. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke danseformer, dansevinyl kan hjælpe med at forbedre.

Dansevinyl til dit behov

Hos Sunstill finder du stødabsorberende dansevinyl samt dansevinyl i 12 mm tykkelse, som egner sig særdeles godt til de steder, hvor du ikke behøver et unikt underlag. Dansevinylerne med stødabsobering er også velegnede til at tage med rundt på turné, da de former sig efter det underlag, de lægges på. Det tager bekymringerne væk fra dig, så du kan koncentrere dig om dansen.

Pas på dig selv og dine vinylgulve

Ved at bruge sæbevarianter, der er særligt egnede til vinylgulve, kan du opnå bedre sikkerhed for dig selv og andre. Hos Sunstill finder du følgende slags rengøringsmidler, der støtter dit gulv bedst muligt. Antistat sæbe er til den primære og hyppigste rengøring og modvirker gulvets tendens til at blive statisk. Antisoil er til, når gulvet skal dybderengøres for snavs og endelig er Bison sæbe til at komme helt i dybden og komme af med gammelt sved.

Et ønske-dansegulv

Hos Sunstill kan du finde dansevinyl i flere forskellige designs og farver, så det passer lige præcis til det udtryk, du gerne vil skabe i dit danserum eller til din danseopvisning. Vi har alt fra dansevinyl med glitter, til dem med glossy eller spejleffekt. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke fantastiske rum og danseoplevelser, du kan opnå med dansevinyl fra Sunstill. Tag et kig i vores sortiment allerede i dag og find det vinyl, der opfylder alle dine ønsker og behov.