Gør jeres arbejdsplads til et sundere sted

Den motivation og energi, som man starter sin dag med, bliver af helt naturlige årsager mindre i løbet af dagen. Som et resultat af ens effektivitet og hårde arbejde er det for langt de fleste tiltrængt at få tilføjet et nyt skud af energi senere på dagen. Hvordan gør man det bedst? Hvordan finder man en løsning, der passer til alle?

En af de mest populære løsninger til virksomheder, private og institutioner er en frugtordning, og I kan i jeres virksomhed nu også vælge en økologisk frugtordning.

Der er mange fordele ved en økologisk frugtordning. Det er en frisk og lækker måde at øge glæden og trivslen blandt kollegaer og medarbejdere på arbejdspladsen. I kan vælge imellem forskellige versioner af den økologiske frugtordning, så I får dækket lige præcis jeres behov.

I kan vælge en løsning med basisfrugt såsom æbler, pære, bananer, eller I kan vælge flotte fletkurve med årstidernes aktuelle frugter. Uanset hvad får I leveret frugt i lige præcis den størrelsesorden, som I har brug for.

Sund fornuft og sund økonomi

Når I udnytter den høje fleksibilitet, har I muligheden for at tilpasse frugtordningen efter jeres behov i en omskiftelig hverdag. Det hjælper jer til at bekæmpe madspil, og giver jer også muligheden for at købe noget ekstra lækkert, hvis I får besøg af samarbejdspartnere eller lignende.

Det er nemlig sådan, at I kan tilkøbe nødder, bær eller andre lækre snacks, som kan indgå i jeres frugtkurv til en særlig lejlighed. Det kan være en god ide at byde nye kunder eller medarbejdere velkomne på.

Det er ikke kun sund fornuft, det er også sund økonomi. Når I investerer I jeres medarbejderes sundhed, så kan det være med til at nedbringe jeres sygefravær.

Kom i gang allerede i dag.