Gør din bar mere spændende via DrinkWorld.dk

En rigtig bar bør indeholder masser af bartenderudstyr og flotte glas, så der kan laves lækre drinks og serveres indbydende øl. Lige meget om du er professionel i faget eller blot elsker at have en veludstyret bar i kælderen, så kan du finde hvad du skal bruge til din bar via DrinkWorld.dk.

Drinkworld.dk er Nordens største forhandler af billigt barudstyr. Altid har de et stort sortiment af alt, du skal bruge af barudstyr, men også masser af andre produkter, der gør din fest sjovere. Du bliver inspireret, når du besøger DrinkWorld.dk. Her finder du alt fra smarte champagnesabler til velsmagende Chai te. 

Sortimentet hos DrinkWorld.dk omfatter blandt andet barudstyr, som du ikke kan undvære. Dette er både mixerglas, barske, skænkepropper, shakers, stødere og alt andet der hører til faget. En mulighed er dog også at starte med et af de forskellige bartender sæt, som de fører hos DrinkWorld.dk. Der findes forskellige sammensætninger af disse sæt, så du helt sikkert kan finde noget, der matcher dit behov.

En anden interessant ting hos DrinkWorld.dk er deres store udvalg af glas. Du kan findes glas til både champagne, til cognac, til cocktail, whiskeyglas, naturligvis vinglas, shotsglas plus de populære bomb shotz glas og meget andet. Desuden kan du få et imponerende stort udvalg af glas med logoer fra alle de kendte ølmærker. Dette omfatter både danske og udenlandske. Du kan naturligvis få glas med danske ølmærker som Carlsberg, Tuborg, Royal, Albani mv. Men også glas med rigtig mange spændende belgiske, tyske og franske mærker.

DrinkWorld.dk har eksisteret siden 2007, og har alle årene haft kraftig vækst. Priserne er super konkurrencedygtige, og der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Og så får du altid top service hos DrinkWorld.dk. Der er super hurtigt levering, og faktisk er du bedre stillet end, når du handler i en fysisk butik. Der stilles nemlig aldrig spørgsmål til din eventuelle returnering. Det er ganske enkelt let at få en veludrustet bar via Drinkworld.dk.