Hvad kan du bruge et rengøringsfirma til?

Det er helt indlysende at et rengøringsfirma gør rent. Men ved du hvad rengøring egentlig omfatter – og hvilken værdi det har for din virksomhed?

Servico er et firma der dækker hele Danmark. 60 ansatte kører ud i hele landet og er et af mange rengøringsfirmaer i København. Men de skiller sig ud ved at tilbyde skræddersyede løsninger og højt niveau.

Lad os se nærmere på hvad et rengøringsfirma kan hjælpe dig med.

Alle kan lide en ren arbejdsplads

Rengøringsfirmaet kan gøre rent i alle brancher. Nogle er mere krævende end andre. De tager sig af kontorer, caféer, produktion og endda slutrengøring ved udflytning eller når håndværkerne er færdige.

Rengøring er en service og der er nogle ting vi forventer som støvsugning, gulvvask, tømning af skraldespande, rengøring af toilet osv. Men derudover er der en række services som vi ikke lige tænker over.

Forebyggelse af smitte

Efter corona er der stort fokus på smitteveje. Rengøring forebygger sygemeldinger ved at afspritte berøringsflader som håndtag og kontakter.

Og så tilbyder de for eksempel indkøb af toiletpapir, køkkenruller og håndklæder. I det hele taget alle de forbrugsvarer der er med til at opretholde en god hygiejne. Det kunne også omfatte opvasketabs, salt og afspændingsmiddel.

Vasker håndklæderne

Hvis virksomheden har håndklæder og viskestykker, så kan firmaet også sørge for at vaske dem. De kan også stå for rensning af måtter og pudsning af vinduer.

Du kan også bruge rengøringsfirmaet til specialopgaver. Hvis du for eksempel har haft håndværkere i gang på virksomheden så kan de gøre rent efter dem. Nogle virksomheder tilbyder rengøring af firmaets biler og eventuelle maskiner.

Har du udendørsområder som terrasser eller arealer uden bevoksning, så kan rengøringsfirmaet også stå for rengøringen her. Tyggegummiklatter og spuling af terrassen. Eller måske oliepletter på parkeringspladsen. Tænk rengøring som en service det sparer tid og bekymring.