Inspiration: Udstyr, du kommer til at bruge til al sport

Sommeren er mere eller mindre over os, og mange af os er naturligt nok glade for at komme udenfor døren og bruge tiden i den gode sol. Danskerne er et aktivt folk, som altid siger god for et spil sport af en art, men har du egentlig alt det udstyr, du skal bruge til din sport? Vi kommer her med bud på, hvad du skal huske at medbringe, uanset hvilken sport du dyrker.

Sportstape kan forhindre og afhjælpe skader

Uanset hvilken sport du spiller, så kommer du med god sandsynlighed ud for, at kroppen i en eller anden udstrækning kan mærke, at det gør lidt ondt – og det er helt normalt. Hvis du gerne vil forhindre skader og samtidig hjælpe dine ledbånd og muskler, så kan sportstape være en god tilføjelse til din sportstaske.

Godt med vand i varmen

Jo varmere der er, jo mere vand drikker vi. Særligt, når vi dyrker sport. Derfor skal du altid have mindst en liter vand med ud, når du skal dyrke sport under solen, hvis du regner med at træne eller spille i en times tid. Vand er bedre end cola og andre sukkerholdige drikke med længder.

De rigtige sko

Har du styr på det underlag, som du skal spille på, eller bruger du de samme sko til alle dine sportsgrene? Hvis du gerne vil præstere så godt som muligt, skal du have sko, der matcher det underlag, du skal spille på. Fodboldsko til græs og tennissko, hvis underlaget er grus. Der er mange forskellige sammensætninger at være opmærksom på.