Kvalitetsgrej fra Grydeguru.dk

Eva-Trio, Le Creuset, Scan Pan, Mauviel. Nævn et køkkentøjsmærke, og Grydeguru.dk har det – eller også vil de i hvert fald gøre deres ypperste for at skaffe det.

Hos Grydeguru.dk er det vigtigste, at du er tilfreds med dit køb, og menneskerne bag vil gå langt for, at du bliver netop det. Grydeguru.dk bygger på et fundament af sammenlagt 42 års erfaring fra branchen, og et massivt kendskab til alt inden for køkkenudstyr. Mangler du et godt råd, til hvilken kniv der skærer den smukkeste sashimi, eller hvilken stegepande der giver den sprødeste stegeskorpe, så er du kommet til rette sted.

 

Nyt liv på køkkenhylderne

Hos Grydeguru.dk finder du et bredt udvalg af alle de mest kendte og populære mærker indenfor gryder, pander, knive og øvrigt køkkenudstyr. Den overskuelige hjemmeside gør det nemt for dig, at finde det du leder efter, hvad enten det er gryder, potter og pander, eller et helt nyt og smukt stel til middagsbordet. At de sætter en ære i tilfredse kunder hos Grydeguru.dk, kan man blandt andet se ved, at de har samlet en række af de allerbedste tilbud under en ”outlet”-fane. Er du på en og samme tid vild med lækre mærkevarer og at gøre et godt køb, bliver du ikke skuffet, når du går på opdagelse her.

Trods navnet, er der meget mere end blot gryder at komme efter hos Grydeguru.dk. Hjemmesiden er delt op, så du selv kan sidde, i ro og mag, og klikke dig igennem de mere end 550 varer fra en lang række anerkendte mærker. Shopper du eksempelvis fra kategorien ”Stel,” er der næsten garanti for et veldækket bord. Her er noget til dig, der er til klassiske og stilrene stel, og vil elske at vælge blandt det store udvalg fra blandt andet Royal Copenhagen. Skal der mere knald på farverne, kan Franske Le Creuset hjælpe dig til masser af spræl på middagsbordet.

 

Billig fragt og problemfri returnering

Der er altid billig fragt hos Grydeguru.dk. Køber du for mere end 899,- kroner er den helt gratis. Selvom udvalg og service er helt i top, kan man jo fortryde sit valg. Hos Grydeguru.dk er det nemt at sende varen retur, hvis du alligevel har ramt ved siden af. Det eneste du skal gøre er at udfylde en returformular på Grydeguru.dk, angive, om du ønsker nye varer, pakke returforsendelsen godt ind og sende den med Post Danmark. Så tager Grydeguru.dk sig af resten.

 

Gratis kredit

Er økonomien ikke den største, kan du se en god fidus i at udskyde betalingen en smule, eller er det sidst på måneden? Hos Grydeguru.dk kan du handle 100 % gebyr- og rentefrit på regninger på op til 2000,- kroner. Så kan du shoppe i ro og fred, og med god samvittighed. For den samlede regning bliver ikke større, selvom du vælger at sprede betalingerne ud over 1, 2, 12 eller 24 måneder. Valget er helt dit.

Når du handler hos Grydeguru.dk har du altid sikkerhed for originale 1. sorteringsvarer, med mindre andet er tydeligt angivet. Det er din garanti for fuld tilfredshed med dit køb. Skulle der alligevel være en fejl eller mangel ved dit nye køb, er der ingen grund til fortvivlelse. Grydeguru.dk tilbyder altid gratis returfragt ved reklamationer.