Led dine skoleelever på rette vej med afspærringsstopler

Skolebørn kan godt være en smule uhåndterbare i nogle situationer. Det kan være, når der er en udflugt, eller når alle børnene skal fragtes fra sted til sted. Derfor er det en god ide at have afspærringsstolper, som kan lede børnene på vej i den rette retning. På den måde kan du sikre dig, at børnene forbliver i det rette område, og at de når det rette sted hen, for eksempel når de står i kø.

Nem opsætning

Kølederes opgave er at holde styr på menneskemængder. Det kan for eksempel være i teateret, biografen eller en lufthavn. Dog kan afspærringsstolper være praktiske på en skole, hvor der færdes mange børn.

Disse køledere er nemme at opsætte og fjerne igen. Derfor er de optimale på en skole, som har forskellige arrangementer. Når der skal være skolemusical eller andre store arrangementer, er det nemt at tilføje disse afspærringsstopler, når børnene og deres familier ved, hvor de skal hen.

Børn går, der hvor de kan. Derfor er det sommetider nødvendigt at styre deres retning på rette spor med køledere.

Praktisk hvor der er kø

Det er ikke kun til store arrangementer, at denne form for afmærkning er nødvendig. Det kan også være praktisk i kantinen. Når alle børnene skal stå i kø ved kantinen, er det nemmere at undgå rod og kaos med en afmærkning af køen. På den måde er det også svære for børnene at snyde foran. Det gør også situationen mere overskuelig både for børnene og de voksne.

Hvis der er et sted på skolen hvor mange børn passerer igennem på samme tid, så er afspærringsstopler også en god løsning.

Led skolebørnene og skolens medarbejderes på rette vej med køledere. Undgå kaos og forvirring når der er kø eller andre begivenheder med mange mennesker.