Rengøringsartikler alt rengøringspersonale burde have

Rengøring burde prioriteres højt hos alle firmaer og på alle kontoer. Et godt indeklima er vitalt for arbejderenes sundhed og oversigt. Derfor er det vigtigt, at dit rengøringspersonale har godt udstyr, som gør rengøringen nemmere for dem at opretholde. Hyppig rengøring er rart for dem, som arbejder i det på stedet. Et rent skrivebord, rene toiletter og rene vinduer gør arbejdsdagen en smule mere behagelig. Sørg derfor for at rengøringspersonalet har de rette rengøringsartikler.

Til de store og høje vinduer

Hvis dit kontor eller din bygning har store og høje vinduer, kan du med fordel skaffe dit rengøringspersonale en teleskopstang. Med en teleskopstang er det lettere at rengøre vinduer, som enten er høje, eller sidder højt oppe. Dette er eventuelt også brugbart, hvis din bygning har flere etager. Du kan ovenikøbet også købe stænger, som kan forlænge din teleskopstang, hvis der er behov for det.

Brug en teleskopstang i stedet for at leje en kran eller en anden form for maskine hver gang der skal gøres vinduer rene. Dette giver også mulighed for hyppigere rengøring af vinduerne, da disse stænger er nemmere tilgængelige end en kran, og det er jo skønt med rene og klare vinduer.

Mikrofiberklude

Et rengøringspersonale skal selvfølgelig have klude til rådighed. Klude er noget af det mest almindeligere rengøringsudstyr. Dog er det ikke helt lige meget, hvilke slags klude der bruges. Mikrofiberklude kan bruges til alle slags overflader samt vådt og tørt. Der findes mikrofiberklude, som gør det nemt at rengøre spejle og andet glas. Derudover afgiver mikrofiberklude ikke lige så meget mikroplast, som andre klude gør, når de vaskes. Derfor er det både et praktisk og miljøvenligt valg at bruge mikrofiberklude.

Mikrofiberklude fås i forskellige former for vævninger, så du kan finde de klude, som er mest relevante for dit firmas overflader såsom træ og glas.