Sådan gør du hverdagen nemmere for dine håndværkere

Har du et mindre håndværkerfirma, hvor du hver dag sender folk ud på opgaver? Så har du sikkert tænkt på, hvordan du både kan gøre det mere effektivt og bedre for dem ude i marken. Vi giver dig her nogle bud på, hvordan du kan optimere hverdagen for dine folk, der skal klare opgaver for dine kunder.

En ladkran til vognen

Når man som håndværker tager ud til en opgave, forventes det naturligvis fra kundens side, at man kommer med alt det udstyr, man skal bruge selv, og det kan godt være en tung opgave. Derfor kan du til selv små opgaver få brug for en ladkran, som nemt kan transporteres inde i varevognen, og som kan hjælpe dine mænd med at lufte tunge elementer.

Invester i god teknologi

Håndværkerbranchen har et til tider slækket ry, og det skyldes enkelte brodne kar, som ikke udfører deres arbejde godt nok. Det betyder, at dokumentation og opgavehåndtering er ting, som efterhånden er ret vigtige i de fleste af denne type forretninger for at kunne påvise det arbejde, der er udført. Invester derfor i god teknologi, så dine ansatte ikke hænges ud for noget, som de ikke har gjort eller har gjort.

Få orden i udstyret

Håndværkere kan godt være nogle rodehoveder, og det er derfor vigtigt, at der altid ryddes op efter sig selv, når man har udført en opgave. Hvad end du vælger at rydde op selv eller hyrer folk til det, så er det afgørende, at dine ansatte kan finde det nødvendige udstyr, når de skal ud på en ny opgave næste dag.