Sansegyngen fra ABC Leg virker afslappende og afstressende

At skabe afslappende situationer for sine børn. Det er noget, som de fleste forældre dagligt stræber efter. Dette er faktisk muligt med den originale sansegynge fra ABC Leg. Via ABCleg.dk kan du let og hurtigt erhverve dig denne funktionsdygtige gynge. Børn elsker ganske enkelt den vuggende bevægelse, som man kan opnå med en sansegynge. Et ophold på gyngen virker ganske enkelt afslappende og afstressende på det barn eller de børn, der opholder sig på den. Man opnår en karrusel-funktion med gyngen, da denne er ophængt i blot et punkt. Dermed kan gyngen både snurre rundt og gynge frem og tilbage og til siden. Tre bevægelser, der aktiverer væsken i de tre buegange i vestibulærsansen, der er så vigtig i forhold til vores balance og indlæring senere i livet. Dit barn opnå ganske enkelt en fordel i forhold til resten af livet, og får her og nu en bedre balance i livet.

Sansegyngen kan bære op til 100 kg, hvilket svarer til fem børn. Snorelængden kan varieres på gyngen, så den kan passe mange forskellige steder. Desuden er sansegyngen fra ABC leg sikkerhedsgodkendt i alle henseender, og testet efter nye regler omkring slagkraft. Gyngen, der er i dansk design, har en diameter på 96 cm. Den findes i en udendørs- og en indendørsmodel. Forskellen på de to er snorelængden. Der findes et forlængerstykke på indendørsmodellen. Men i øvrigt kan gyngen godt tåle at hænge ude hele året. Snorelængden på gyngen kan reguleres fra 130 til 220 cm, og som ophæng følger desuden en svirvel med gaffel-øje i rustfrit stål, der netop giver den super gode karrusel-funktion.

Via ABCleg.dk kan du desuden købe tilbehør som puder til gynget. Men du kan i webshoppen generelt få lærende og udviklende legetøj til børn i alderen 0-12 år. Alt legetøjet er udviklet i samarbejde med dygtige og fremsynede lærere, pædagoger og pædagogiske konsulenter.