Savner du en frugtordning? – Her er argumenterne, du skal bruge

Er frugtordningen blevet afskaffet på din arbejdsplads, fordi corona er kommet og sendte dig og dine kollegaer hjem? Så er det måske på tide, at du igen får indført det, nu hvor I igen skal møde ind på arbejdspladsen. Derfor må du også få styr på, hvorfor du og dine kollegaer igen skal have en frugtordning, når du går til din chef med idéen.

Hjælper dig med at holde kiloene væk

Forskning viser, at jo flere grøntsager du spiser, jo nemmere har du også med at tabe dig. Så hvis du har for mange kilo på sidebenene, så skal du til at få frugterne og grøntsagerne ned i indkøbskurven.

Derudover så er frugt sødt, og det kan derfor være en god erstatning for slikskålen. Hvis du ved, at du er en, som hurtigt rækker frem efter chokoladen, så skulle du måske til at tage frugten frem på bordet. Det ville også hjælpe med at holde vægten nede.

Netop på grund af det høje sukkerindhold i frugt, så er det nødvendigt både at spise frugt og grøntsager. Desuden indeholder grøntsagerne også vigtige vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for.

Frugt og grønt mindsker risikoen for sygdomme som kræft

Ikke nok med at frugt og grønt hjælper dig med at tabe dig, så viser forskningen også, at der er mindre risiko for alvorlige sygdomme som kræft og hjertesygdomme, når du spiser frugt. Hold dig derfor sund med frugt og grøntsager, og du kommer til at leve længere.

Der er derfor flere gode grunde til, at din arbejdsgiver skal hjælpe dig med at leve sundt ved at få lavet en frugtordning. Bare vis, hvad han får ud af at have en sund medarbejder.