Slip af med smerterne med Biofreeze Gel

Er det svært at finde roen til at falde i søvn eller at få overskud til at arbejde på grund af smerter? Smerter kan ofte distrahere os fra at leve vores liv og udføre de ting, som vi ønsker. Hvis du ønsker at være smertefri og godt kørende i hverdagen, skal du investere i en Biofreeze Gel. Læs mere her om, hvordan Biofreeze kan afhjælpe dine smerter.

Smertefri med det samme

Biofreeze er en koldterapi, hvilket betyder den afkøler din hud. Gelen går ind i huden og har dybdegående og langvarende effekt, så du ikke konstant skal smøre nye lag på. Den kølende effekt nedsætter hævelser og fjerner ømhed, da hævelser kan få kroppen til at føle sig trykket. Når hævelsen falder, er nervespidser med andre ord ikke presset længere under væsketryk, og giver dig roen tilbage i kroppen. Du skal påføre gelen ca. 2-3 gange for at få en optimal effekt.

Skånsom mod huden

Biofreeze gel er eminent til dig, der gerne vil passe på din hud. Den er nemlig helt fri for aloe vera, som nogle er allergiske over for. Den er derudover fri for olier, petroleum og hormoner, som findes i en lang række andre gels. Gelen er ikke testet på dyr og er CE-mærket. Biofreeze gel er altså ikke kun en gel, der kan afhjælpe dig med smerter, men også en gel, som passer godt på din hud, og en gel du kan købe med god samvittighed.

Hjælper flere problemområder

Biofreeze er en multifunktionel creme, som kan bruges på en lang række problemområder, såsom skulder, knæ eller nakke, for bare at nævne nogle steder på kroppen. Bliv smertefri allerede i dag med Biofreeze gel.