Holdningstøj

Mange mennesker lever hver dag med smerter i nakken, skulderne og ryggen. Disse smerter kan føre til spændingshovedpine. Nogen tager smertestillende for at få smerterne væk. Nogen gange hjælper smertestillende ikke, og derfor får nogen fysioterapi. Men man kan ved de fleste tilfælde undgå disse smerter ved at have en god kropsholdning. Men hvis man har en dårlig kropsholdning, og man prøver at ændre den, så er der nogen, der automatisk falder tilbage i den gamle kropsholdning.

Hos Bestposture.dk sælger de holdningstøj, som blandt andet er en Alignmed Pullover til kvinder. Når man har taget den på, så trækker man den ned over ballerne. Den skal sidde tæt men ikke så tæt, så det bliver ubehageligt. Den er anatomisk konstrueret med spændingspaneler, der aktivere og simulere bestemte muskelgrupper. Den er med til at gøre, at man får en bedre kropsholdning. Den er med til at minde dig om at huske at trække skulderne tilbage, så du opnår en god kropsholdning.

Holdningstøj er med til at give ekstra støtte til muskler og knogler. Ved at opnå en bedre kropsholdning, så kan du netop slippe af med smerter såsom hovedpine og smerter i ryggen.

Holdningstøj fås både indenfor undertøj, pullover og leggins osv.