Få en billig løsning på videoovervågning via Specialkamera.dk

Det bliver mere og mere udbredt at få installeret videoovervågning både i private hjem, men specielt også i virksomheder. Dette hænger blandt andet sammen med, at det er blevet både billigere og lettere at få installeret videoovervågningen.

Hos Specialkamera.dk har de specialiseret sig i videokameraer til særlige forhold. IP-kameraer er blevet ekstremt populære. Dette gælder især den nye generation med P2p teknologi. Disse er endnu lettere at opsætte. Det er blot at sætte kamera op og tilsætte strøm. Derefter er det let at få adgang til kameraet via WiFi. I løbet af få minutter er kameraet klar til at du med en App kan følge med på din iPhone eller en Android. Overvågningen fungerer desuden på en tablet både iPad og med Android, når den gratis App er installeret. Du kan få push-beskeder, når overvågningskameraet registrerer bevægelse. Samtidig kan kameraet starte en videooptagelse, som gemmes lokal på et SD-kort. Det er også muligt at få en email med et foto.

Hos Specialkamera.dk kan du få løsninger til både indendørs og udendørs brug. Et eksempel på en let og effektiv løsning er kameraet Digitus OptiView Pro Plug & View, der blot koster kr. 799,- En super kompakt løsning med nattesyn og lagring på micro-SD kort. Dette er super let at komme igang med via Plug & View. Efter få minutter kan du uanset hvor du er, kan du følge med i overvågningen af dit hjem eller virksomhed. Løsningen er super god til blandt andet butiksovervågning.  Et andet spændende produkt er et super velligende udendørs attrapkamera, der er et af de mest vellignende på markedet. Har indbygget rød lysdiode, der blinker.

Men hos Specialkamera.dk er et meget populær produkt også bakkamera, der virker direkte til en iPad eller en iPhone. Der findes modeller til alle typer køretøjer og både til varevogne og campingvogn. Blandt andet er de større modeller velegnede som bakkamera til lastbiler og til landbrugsmaskiner.