Hos Hikeshop.dk er naturen en stor passion

Har du en passion for at være i naturen og leve et aktivt friluftsliv? Det har de hos Hikeshop.dk. Folkene bage websitet ønsker at skabe et interessefællesskab, hvor der kan deles viden og erfaring. Her er der ægte passion for naturen og at bevæge sig rundt i den, og her kan du hente inspiration og udstyr til et aktivt friluftsliv.

Hos Hikeshop.dk drives de af livet i naturen, og bruger meget tid i den. De ønsker at bidrage til at give dig de bedste outdoroplevelser. De ved at friluftslivet indbyder til, at du kan få den storslåede naturoplevelse og til gode oplevelser til det simple liv omkring bålet, hvor du kan mærke fællesskabet med nære og kære eller blot andre friluftsmennesker, du møder på din vej. Helt overordnet sælger de både outdoor udstyr og arrangere ture, foredrag og andre events hos Hikeshop.dk.

i shoppen hos Hikeshop.dk finder du alt i telte, soveposer, rygsække, tøj til friluftslivet og naturligvis alt andet udstyr, som du kan få brug til dine ture i naturen. Produkterne i Hikeshop.dk er fra kendte leverandører som blandt andet ActiveLeisure, Camelbak, Adventure Food, Grabber, Evazote, Fabsil, Jack Wolfskin, Lowe Alpine, Sealskinz, Sole og mange andre.

Fra Jack Wolfskin kan du blandt andet få en lang række telte, der har lige præcis de udfordringer som du møder i friluftslivet. Blandt disse modeller kan der nævnes modellen Nordisk Halland 2 PU, der er et 2 personers tunneltelt med høj komfort og funktionalitet. Et robust telt der står stabilt i hård vind. Her er god plads til opbevaring og madlavning, og teltet er nemt at stille op og pakke ned.

Søger du efter en rygsæk, så finder du på Hikeshop.dk et udvalg, der matcher både hvis du er høj eller lav, mand eller kvinde. Alle lavet ergonomisk korrekt og super lette med masser af indstillingsmuligheder og funktioner. En mulighed er eksempelvis Camelbak Octane LR 70, der er lavet ultralet og komfortabelt. En rygsæk, der er optimal for enhver fysisk aktivitet herunder løbeture. Er udstyre med væskebeholder. Men i det store udvalg af rygsække hos Hikeshop.dk kan du helt sikkert finde noget til dit behov.