3 growth hacks til din butik eller café

Det er uden tvivl sjovt at være indehaver af en butik eller café, men det er også nervepirrende, fordi man er totalt afhængig af ens egen indsats, hvis man rent faktisk vil tjene penge på sit foretagende. Vi kommer her med nogle skarpe growth hacks til dig, som skal starte eller lige har startet en ny butik i gågademiljøet i din by.

Gør det behageligt at være i din butik

Har du styr på udluftning, rengøring og temperaturer i din butik, er første forudsætning for et succesfuldt besøg til stede. Hvis kunderne føler et fysisk velbehag i din butik, er det ofte det førstegangsindtryk, som de husker dit sted for. I sommeren er det også vigtigt at huske ting som udvendig solafskærmning, hvis man skal sidde udenfor ved cafébordene.

Få gang i konkurrencerne på de sociale medier

Du kan opnå rigtig meget gratis eksponering ved at sætte nogle gratis ting på højkant på Facebook og Instagram via konkurrencer. Der findes næppe noget som gratis ting, der kan få folk ud af stolene, og du er her selv herre over, hvor meget du vil give væk. Det behøves ikke være mere end noget værd mere end 300 kroner, før at folk står som sild i en tønde.

Personligt videoindhold

Har du et mindre bageri, eller andet madlavningssted, hvor du gør meget ud af det dekorative? Så lav nogle små videoer, hvor du viser både processen og resultatet. Folk elsker disse små videoer, som er meget venlige over for de sociale medier, hvor de ofte bliver delt og liket, akkurat som du vil.