Indretning 2017

Boligindretning – Trends & Tendenser 2017!

Året 2017 har indtil nu budt på mange spændende og anderledes tendenser. Fortsætter vi med at byde de specielle og elegante tekstiler indenfor, eller kommer der noget nyt som er et absolut must at inddrage i hjemmet? Læs med her, hvor Bestemt.dk sørger for at opdatere dig om de helt nye boligtrends.  

Der er mange bud på hvad år 2017 kommer til at indeholde samt hvilke trends & tendenser der kommer til at pryde året. Ifølge PEJ-gruppens trendforskere, så skal vi igen være klar til at kaste os ud i vilde farver. Vi skal invitere det internationale ind i vores hjem, og ikke være bange for at søge inspiration hos andre kulturer end vores egen. Vi skal være åbne for nye stilarter, ikke være bange for at springe ud i nye projekter, da 2017 bliver et knapt så minimalistisk og feminint år som 2016.

Tendenser 2017
Foto: Nanna M. Madsen
Trends 2017
Foto: Nanna M. Madsen

Vi skal kaste de stærke og dramatiske farver op på væggen i boligen, og derudover sørge for at invitere naturen ind, til at bryde farverne og til at tilføje varme samt hygge. Det er klare farver som formår at give en jordnær følelse og tilføjer hjemmet kant og personlighed.

De lyse pastelfarvers tid er forbi og det er tid til at gøre klar til mere mørke, dystre og dekadente farver. Vi byder derfor stort velkommen til de blå farver, som også har været populære i 2016, men ikke i samme grad som hvad vi kan forvente os af denne farve i 2017. I 2017 bliver blå ikke bare populær, blå bliver det nye sort. Vi kan forvente at se blå vægge, blå møbler, tekstiler osv. Det er de støvede blålige farver vi skal se meget mere til – farver som hurtig bidrager til et mere eksklusivt look.

Ud over den blå farve kommer lilla og rød også på farvepaletten, og de skal sammen med den blå farve, give kant samt tilsætte ensartethed og maskulinitet.

Indretning 2017
Foto: Nanna M. Madsen

Ud over farverne som kommer til at markere sig i 2017, så kommer vi heller ikke udenom om naturen og dens materialer som fortsat vil dominere i 2017.

 

Træ, grene, fjer, planter osv. kommer forsat til at indgå i vores hjem, selvom vi bevæger os lidt mere væk fra den elegante og minimalistiske skandinaviske stil.

Planter kommer til at være en ligeså stor del af hjemmet som tidligere, og vi bevæger os gerne mod så store og grønne planter som muligt. Der er her ikke tale om den tidligere favorit, Kaktus. Nej, nu skal planterne gerne være så levende som muligt og gerne ses som en selvstændig del af indretningen, da de vil bliver anvendt til at bryde og løfte de mere mørke og tunge farvesammensætninger vi kommer til at lege med.

I forhold til naturen, så vil især træ være et populært materiale som vi stadig vil inddrage i hjemmet og se møbler produceret i. Farveskalaen vil automatik blive mørkere og det vil smitte af på træsorterne. Vi kommer til at have ahorn, valnød og mahogni i fokus, og kommer ikke til at se så meget til eg og birk som ellers har været to meget populære valg hidtil. Udover dette så vil 2017 blive startskuddet til mange nye ting. Vi kommer til at eksperimentere med flere forskellige farver samt materialesammensætninger, hvor vi bl.a. kan forvente at gå nogle år i møde med bambus og kork som nogle af de mest populære og bærende elementer.

I forbindelse med vores kærlighed til naturen får vi endnu mere fokus på bæredygtighed samt økologi. Materialerne til vores møbler skal bl.a. kunne stå i længere tid – det er charmerende med patina og vil kun tilegne møblerne noget ekstra elegance samt liv.

Look 2017
Foto: Nanna M. MadsenNye trends 2017

2017 bliver også året hvor vi kommer til at byde velkommen til vægophæng og tør at finde inspiration fra udlandet og andre kulturer. Vi kommer til at anvende vægophæng som dekorationer i hjemmet og disse vil blive produceret i tunge materialer som bomuld og garn.  Vi ser frem til et anderledes og spændende år, og vi kan allerede nu garantere, at det bliver et år hvor der sker mange nye ting i dette univers.

Hjertelig velkommen til år 2017 ønskes fra Bestemt.dk.