Rambo duo dækken

En hests eneste lag af beskyttelse mod regn, slud, blæst og kulde er hestens fedtlag og pels. De fleste hesteejere klipper jævnligt deres hests pels og ønsker generelt ikke en voldsomt tyk vinterpels, hvilket betyder, at hesten ikke længere har sit beskyttende lag. Når vejret skifter, og det begynder at blive koldt og vådt er det derfor en god ide, at give din hest et dækken på, så den holder sig varm og tør. De fleste dækkener er fremstillet til at beskytte hesten efter bestemte årstider eller vejrforhold. Det kan eksempelvis være et regndækken til at holde hesten tør på våde dage, eller et særligt tykt og varmt vinterdækken til de kolde vintermåneder, hvor hesten går ude.

Med et Rambo duo dækken fra Horseware undgår du at skulle have et dækken til alle vejrforhold og forskellige sæsoner – dette dækken kan nemlig bruges hele året rundt, og er et af de bedste dækkener på markedet. Det er specialfremstillet til både at beskytte hesten mod regn, slud og kulde, samtidig med at det er lavet i et lækkert åndbart materiale, som sikrer at din hest ikke bliver for fugtig under dækkenet og udvikler svamp. Der medfølger hals og 300G liner. Desuden kan dette dækken bruges sammen med hele Horewares linersystem, så du selv kan tilpasse dækkenet efter temperatur og behov. 

Rambo duo dækkenet har en utrolig god pasform, og mange oplever, at dette dækken passer deres hest bedre end andre. Desuden er kvaliteten helt i top. Det lækre materiale gør, at hestens hår ikke bliver udsat for ligeså meget slitage som man ellers kan opleve med andre dækkener. Ydermaterialet består af 1000 D Ballistic nylon, som er et af de stærkeste materialer på markedet. Rambo duo dækkenet har et klassisk snit og en gummibelagt halestrop, som er nem at holde ren. Dækkenet fastgøres med tre krydsgjorde under maven.