Firmafrugtordning på arbejdspladsen er naturlig sundhed og trivsel

På arbejdspladsen plejer de fleste medarbejdere at spise mad eller snacks mellem måltiderne i løbet af arbejdsdagen. Det kan ofte være færdigretter, kage, slik eller lignende usunde og sukkerfyldte madvarer, men det kan en sund frugtordning fra Frugtkurven.dk lave om på.

Når der er frisk frugt lige ved hånden, bliver frugten naturligt det indlysende mellemmåltid. Bliver der i stedet spist energi-fattige fødevarer, vil medarbejderne ofte føle sig trætte og ugidelige sidst på dagen. Derfor er der store gevinster at hente ved at tilbyde sine medarbejdere frisk frugt i arbejdstiden. Veloplagte og sunde medarbejdere er nemlig mere effektive og har ofte et større energioverskud og engagement når arbejdsopgaverne skal løses. Bedre sundhed giver bedre medarbejdere!

Alle er klar over, at frugt er sundt. Med undtagelse af grøntsager er der ikke meget som udgør et sundere mellemmåltid. De fleste frugter er nemlig proppet med mineraler og vitaminer, og indholdet af kulhydrater sørger for, at kroppen og hjernen har nok energi til hele dagen. Desuden indeholder frugt masser af fibre, der mætter længere og mindsker lysten til slik og usunde snacks.

Dertil er kage, færdigretter og slik stort set altid pakket ind i miljøbelastende materialer, hvorimod frugt kommer som det er. Frugt bliver nemt nedbrudt i naturen og har ingen belastede effekt på miljøet. Desuden er frugt en af de fødevarer, der udleder mindst CO2, selv når transporten indregnes.

Hos Frugtkurven kan I få en firmafrugtordning i København med frugter og grønt i topkvalitet, der er 100% sæsontilpasset, findes i økologiske varianter og som leveres i bæredygtige og bionedbrydelige frugtkurve og frugtkasser. De tilbyder lækre frugtkurve, sunde frugtkasser og naturlige frugt- og grøntsnacks samt økologiske dadler og nødder uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Kunne I tænke jer et godt tilbud på en eksisterende frugtordning til arbejdspladsen eller ønsker du at starte med at få leveret firmafrugt, så kontakt Frugtkurven.dk allerede i dag på telefon 51 50 11 95.