Nyt firma: 3 tips til bedre betingelser for dine ansatte

Som et startup er en del af den sjove rejse netop at finde ud af, hvordan man skal gøre tingene, og hvordan man selv får succes. En stor del af den rejse består af at kunne tilbyde sine ansatte de rette betingelser for optimalt arbejde, og vi kommer her med nogle tips til, hvordan du kan gøre netop det.

God rengøring betyder færre sygedage

Selvom rengøring måske ikke står øverst på listen, når du skal prioritere, så kan god rengøring være med til at forhindre mandefald på jobbet. Corona har lært os noget om, hvor nemt smitte spreder, og du skal derfor have fat i en rengøringsvogn med tilbehør, så du faktisk kan gøre noget for, at dine ansatte ikke pludselig ligger syge ude af stand til at arbejde.

Invester i SaaS-løsninger

SaaS står for software as a service, og der er ofte rigtig meget tid at spare ved at benytte disse slags løsninger til virksomheder, som boomer frem i øjeblikket. Har du en udfordring, kan det typisk klares med et SaaS-produkt. Du skal blot lede de rigtige steder for at finde netop svaret på din klagesang. Vær dog opmærksom på, at mange af disse løsninger tager sig betalt per bruger.

Klare politikker

Som et startup er der ofte en meget familiær stemning på kontoret, og alle vil gerne give den en skalle og tage en halv time ekstra på arbejde i ny og næ. Men det holder ikke i længden, og du bør have nogle klare firmapolitikker for, hvad der sker på personalefronten, når virksomheden skalerer op.