Oprethold energien hos dine ansatte med en lækker frugtordning

Sommetider kan en arbejdsdag godt være en smule lang, hvis energien ikke er i top. Dette gælder for alle former for arbejde. Derfor er det en god ide at forsyne dine ansatte med en lækker frugtkurv, som de kan sætte tænderne i, når energien og sulten plager. Denne form for kurv er lavet præcist, som I vil have det, og det sørges for, at der er lækre snacks og frugt til din virksomhed hver dag.

Skræddersyet snackordning til dit firma

Ligesom der findes madordninger i mange virksomheder, så findes der også frugtordninger. En økologisk frugtordning fungerer ligesom en almindelig madordning. Frisk frugt vil blive leveret til dig og dine ansatte hver dag.

Denne økologiske frugtordning er meget fleksibel. Den kan skræddersys helt ned til den mindste detalje, hvilket gør det muligt at bestemme hvilke frugter og snacks, dit firma kunne tænke sig. Derfor er det nemt at tage højde for allergier og præferencer. Det er også op til dig og dine ansatte at bestemme mængden af frugt, og om I kunne tænke jer snacks med i købet. På den måde er der ingen, som går sulten igennem dagen.

Økologisk og sundt

Alt frugten som er i den økologiske frugtordning, er selvfølgelig økologisk. Derudover er det sundt og nærende. Derfor er du med til at sørge for, at dine ansatte og kollegaer får sund og god kost i løbet af dagen.

Frugt og snacks er en nem og lækker energikilde, som vil hjælpe firmaets ansatte til at være mere energiske i løbet af dagen. Derudover er det en dejlig mulighed for en lille pause, hvor det er muligt at spise et stykke lækker frugt. Det er vigtigt at spise nok mad i løbet af dagen for at have nok energi. Derfor er en økologisk frugtordning til dit firma en god ide.